Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!

Join the forum, it's quick and easy

Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En iyi yollayıcılar
crazydev (216)
Bir Bulut Olsam Tanıtım Vote_lcapBir Bulut Olsam Tanıtım Voting_barBir Bulut Olsam Tanıtım Vote_rcap 
occipital (136)
Bir Bulut Olsam Tanıtım Vote_lcapBir Bulut Olsam Tanıtım Voting_barBir Bulut Olsam Tanıtım Vote_rcap 
furkan_105 (115)
hacker431907 (102)
DarkBlood (17)
Görkem (8)
dursun (3)
kutaygs (2)
Asaß! (1)
caner (1)

En son konular
» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 7
Bir Bulut Olsam Tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 8:20 pm tarafından dursun

» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 1
Bir Bulut Olsam Tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:59 pm tarafından dursun

» N-Stealth Resimli Anlatım (Site Hack Programı)
Bir Bulut Olsam Tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:56 pm tarafından dursun

» Yaptığım Logo Tasarımlarını Beğeniyormusunuz
Bir Bulut Olsam Tanıtım EmptyC.tesi Mart 20, 2010 10:23 am tarafından hacker431907

» kopyaforum.tk
Bir Bulut Olsam Tanıtım EmptyC.tesi Ocak 09, 2010 11:43 am tarafından furkan_105

» ARKADAŞLAR EXTRALOOB DOĞAÇLAMA YARIŞMASINDA BİZDE VARIZ!
Bir Bulut Olsam Tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:39 pm tarafından hacker431907

» Herkez En Sevdiği 5 Slow Şarkıyı Yazsın
Bir Bulut Olsam Tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:32 pm tarafından hacker431907

» 11. sınıf Felsefe Notları 1. bölüm
Bir Bulut Olsam Tanıtım EmptyPaz Kas. 08, 2009 3:22 pm tarafından crazydev

» Silkraod_Pivot_PvP
Bir Bulut Olsam Tanıtım EmptyC.tesi Kas. 07, 2009 1:22 pm tarafından furkan_105

Bir Bulut Olsam Tanıtım

Bir Bulut Olsam Tanıtım Empty Bir Bulut Olsam Tanıtım

Mesaj tarafından crazydev Ptsi Ağus. 31, 2009 1:48 am

Milyonların yüreğine işleyen “Bir Bulut Olsam”, yeni yayın döneminde Salı akşamları ekrana geliyor!

Kanal D’nin başrollerinde; Melisa Sözen, Engin Akyürek ve Engin Altan Düzyatan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Bir Bulut Olsam” yaz tatilinin ardından bu akşam, geçtimiz sezon kaldığı yerden ve heyecan dolu yepyeni bölümü ile yeniden ekrana dönüyor. Milyonların yüreğine işleyen dizinin, yeni sezon ilk bölümünde heyecan ve tempo zirveye çıkıyor.

Mustafa sonsuz bir aşkla bağlandığı Narin’i, evlendiği gün kocasının yanından kaçırıp, mayınlı bölgeden sınırı geçmeye kalkar ve güvenlik güçleri tarafından durdurulur. Acil bir şekilde hastaneye götürülen Mustafa ameliyata alınır. Başarılı geçen ameliyatından sonra Mustafa yoğun bakıma alınır. Bulut ailesi reisi Aslan Bey ve diğer fertler perişan bir halde Mustafa’nın iyi olması için duacıdırlar. Nihayet doktordan gelen iyi haberle Bulut ailesi biraz rahatlamıştır. Fakat gerginlik hat safhada devam eder. Hatun, Aslan Bey’e, Aslan Bey de İnci Hanım’a suçlamalarda bulunur. Bunun üzerine İnci Hanım açar ağzını yumar gözünü … Mustafa’nın iyi olmasına sevinen Asiye, kocasına refakatçi kalmayı düşündüğü gecede Narin’in odasını ziyaret eder. Narin’e bir an olsun acımış, şefkat duyacakken, Narin’in gelinliğindeki kanı fark eder ve öfkeyle bağırır. O sırada odaya giren Harun gerçeklerle yüzleşir ve Mustafa’ya zarar vermek ister. Mustafa’yı yine kurtaracak olan Doktor Serdar’dır. Bütün bu olaylar döngüsünde tek mantıklı düşünebilen Doktor Serdar, Narin’in üzülmemesi için elinden geleni yapar. Fakat Harun gerçekleri hazmedememiştir ve istemeden de olsa Narin’e zarar vermektedir. Doktor Serdar, Narin’in ve herkesin huzuru için Mustafa’ya hak ettiği cezasını vermek için İstanbul’dan getirttiği Narin’in avukatıyla işbirliği içine girer.
crazydev
crazydev
Mareşal
Mareşal

Mesaj Puanı : 114929
Rep Gücü : 98

- Similar topics