Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!

Join the forum, it's quick and easy

Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En iyi yollayıcılar
crazydev (216)
yalancısın sen tanıtım Vote_lcapyalancısın sen tanıtım Voting_baryalancısın sen tanıtım Vote_rcap 
occipital (136)
yalancısın sen tanıtım Vote_lcapyalancısın sen tanıtım Voting_baryalancısın sen tanıtım Vote_rcap 
furkan_105 (115)
hacker431907 (102)
DarkBlood (17)
Görkem (8)
dursun (3)
kutaygs (2)
Asaß! (1)
caner (1)

En son konular
» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 7
yalancısın sen tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 8:20 pm tarafından dursun

» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 1
yalancısın sen tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:59 pm tarafından dursun

» N-Stealth Resimli Anlatım (Site Hack Programı)
yalancısın sen tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:56 pm tarafından dursun

» Yaptığım Logo Tasarımlarını Beğeniyormusunuz
yalancısın sen tanıtım EmptyC.tesi Mart 20, 2010 10:23 am tarafından hacker431907

» kopyaforum.tk
yalancısın sen tanıtım EmptyC.tesi Ocak 09, 2010 11:43 am tarafından furkan_105

» ARKADAŞLAR EXTRALOOB DOĞAÇLAMA YARIŞMASINDA BİZDE VARIZ!
yalancısın sen tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:39 pm tarafından hacker431907

» Herkez En Sevdiği 5 Slow Şarkıyı Yazsın
yalancısın sen tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:32 pm tarafından hacker431907

» 11. sınıf Felsefe Notları 1. bölüm
yalancısın sen tanıtım EmptyPaz Kas. 08, 2009 3:22 pm tarafından crazydev

» Silkraod_Pivot_PvP
yalancısın sen tanıtım EmptyC.tesi Kas. 07, 2009 1:22 pm tarafından furkan_105

yalancısın sen tanıtım

yalancısın sen tanıtım Empty yalancısın sen tanıtım

Mesaj tarafından crazydev Ptsi Ağus. 31, 2009 1:44 am

Bir yalan, bir aşk...

Erkekler, ne zaman aşka yakalanırlar?

Neden evlenmekten korkarlar?

Ömer yakışıklı, gününü gün eden, çapkın bir gençtir. Anne ve babası artık Ömer’in mürüvvetini görmek istemektedirler. Ömer’in haberi olmadan kafalarına göre gelin adayları bulup, oğullarını her seferinde komik duruma düşürdükleri randevular ayarlarlar. Bu durum Ömer’in canına tak eder. Diğer yanan Ömer karşı komşusu Nazan adlı genç, güzel ve iki çocuklu bir dulla tanışır. Nazan, iki çocuğu ve hafif üçkâğıtçı ağabeyi ile yaşamaktadır. Acil paraya ihtiyacı vardır. Ömer Nazan’la Benimle evlen der , ...daha doğrusu benimle evlenecekmiş gibi yap ve nikah günü geldiğinde ise ortadan kaybol! Çünkü Ömer "Çok sevdim ama nikah masasında terk edildim, bir daha evlenmeye cesaret edemem” deyip anne ve babasını evlendirme ısrarından vazgeçirmeyi planlamaktadır. Ve olaylar aynen Ömer’in planladığı gibi gelişir. Ancak Ömer’in yıkıldığını düşünen ve kendine zarar vereceğinden korkan anne babası oğullarını sık sık ziyarete gelecek ve bir gün kaçınılmaz olarak Ömer ile karşılıklı aynı sokakta oturan Nazan ile karşılaşırlar. Asıl film de buradan sonra başlar...
crazydev
crazydev
Mareşal
Mareşal

Mesaj Puanı : 114929
Rep Gücü : 98

- Similar topics