Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!

Join the forum, it's quick and easy

Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En iyi yollayıcılar
crazydev (216)
kayıp prenses tanıtım Vote_lcapkayıp prenses tanıtım Voting_barkayıp prenses tanıtım Vote_rcap 
occipital (136)
kayıp prenses tanıtım Vote_lcapkayıp prenses tanıtım Voting_barkayıp prenses tanıtım Vote_rcap 
furkan_105 (115)
hacker431907 (102)
DarkBlood (17)
Görkem (8)
dursun (3)
kutaygs (2)
Asaß! (1)
caner (1)

En son konular
» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 7
kayıp prenses tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 8:20 pm tarafından dursun

» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 1
kayıp prenses tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:59 pm tarafından dursun

» N-Stealth Resimli Anlatım (Site Hack Programı)
kayıp prenses tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:56 pm tarafından dursun

» Yaptığım Logo Tasarımlarını Beğeniyormusunuz
kayıp prenses tanıtım EmptyC.tesi Mart 20, 2010 10:23 am tarafından hacker431907

» kopyaforum.tk
kayıp prenses tanıtım EmptyC.tesi Ocak 09, 2010 11:43 am tarafından furkan_105

» ARKADAŞLAR EXTRALOOB DOĞAÇLAMA YARIŞMASINDA BİZDE VARIZ!
kayıp prenses tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:39 pm tarafından hacker431907

» Herkez En Sevdiği 5 Slow Şarkıyı Yazsın
kayıp prenses tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:32 pm tarafından hacker431907

» 11. sınıf Felsefe Notları 1. bölüm
kayıp prenses tanıtım EmptyPaz Kas. 08, 2009 3:22 pm tarafından crazydev

» Silkraod_Pivot_PvP
kayıp prenses tanıtım EmptyC.tesi Kas. 07, 2009 1:22 pm tarafından furkan_105

kayıp prenses tanıtım

kayıp prenses tanıtım Empty kayıp prenses tanıtım

Mesaj tarafından crazydev Ptsi Ağus. 31, 2009 12:49 am

Kayıp Prenses küçük bir peri kızının hem yeteneklerini keşfetmesi, hem de gerçek kimliğini bulma hikayesi…
Kimsesiz ve yalnız bir çocuk olduğunu zanneden Duru, 7 yaşına geldiğinde öğrendiği gerçekle sarsılır. O aslında Güneş Ülkesi’nin kraliçesi Defne’nin kızıdır ve ülkeyi yöneten asil kanın son temsilcisidir. Yani o aslında bir peridir. Güçlerini tamamıyla kazandığında ülkesini kurtaracak ve annesinin esaretine son verecek tek kişidir.
Ancak Duru ne kadar büyük bir tehlikenin içinde yaşadığından habersizdir. Çünkü bu gerçeği bilen başkaları da vardır. Güneş ülkesini ele geçirmek isteyen Tork ve cadı İris’te yıllardır onu aramaktadır. Zaten annesi de onu bu kötülüklerden korumak için bırakmak zorunda kalmıştır. Ancak Duru’nun başı dünyada da dertten kurtulmaz. Onun çok özel bir çocuk olduğunu sezen okul arkadaşı Nil ve artık fakir bir çocuk olduğunu anlayan okul müdiresi Feza da Duru’ya rahat vermezler. Öyle ki Duru ve ‘Efsun anne’ si okulu terk etmek ve bir evde hizmetçi olarak çalışmak zorunda kalırlar. Şansa bakın ki, bu ev de Nil ve annesi cadı İris’in evidir.
Ama hayatta her zaman kötülüğü dengeleyecek iyi sürprizler de vardır.. Bu ev aynı zamanda Duru’nun babası, Defne’nin ebedi aşkı Selim’in evidir. Aslında yıllar önce iki aşığı ayırmak isteyen İris, bin bir hile ile Selim’in yanına yerleşmiştir ve onunla evlenerek Defne’den tamamen koparma hesapları yapmaktadır. Eve taşındıktan sonra Duru’nun hayatı iyice hareketlenir. Hem kendine düşman olan Nil ve annesi Cadı İris’le mücadele eder, hem de kızı gittikten sonra hayata küsmüş olan babasını yeniden hayata bağlar.
Duru, annesini bulmaya çalışırken, kızı sayesinde gittikçe güçlenen Defne’de kendinden nefret eden Selim’in içindeki küllenmiş aşkı yeniden canlandırmayı başarır. Artık anne, baba ve kızlarının kavuşması an meselesidir. Ancak kötüler de boş durmazlar tabii…
crazydev
crazydev
Mareşal
Mareşal

Mesaj Puanı : 114929
Rep Gücü : 98

- Similar topics