Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!

Join the forum, it's quick and easy

Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En iyi yollayıcılar
crazydev (216)
Benim Annem Bir Melek tanıtım Vote_lcapBenim Annem Bir Melek tanıtım Voting_barBenim Annem Bir Melek tanıtım Vote_rcap 
occipital (136)
Benim Annem Bir Melek tanıtım Vote_lcapBenim Annem Bir Melek tanıtım Voting_barBenim Annem Bir Melek tanıtım Vote_rcap 
furkan_105 (115)
hacker431907 (102)
DarkBlood (17)
Görkem (8)
dursun (3)
kutaygs (2)
Asaß! (1)
caner (1)

En son konular
» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 7
Benim Annem Bir Melek tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 8:20 pm tarafından dursun

» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 1
Benim Annem Bir Melek tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:59 pm tarafından dursun

» N-Stealth Resimli Anlatım (Site Hack Programı)
Benim Annem Bir Melek tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:56 pm tarafından dursun

» Yaptığım Logo Tasarımlarını Beğeniyormusunuz
Benim Annem Bir Melek tanıtım EmptyC.tesi Mart 20, 2010 10:23 am tarafından hacker431907

» kopyaforum.tk
Benim Annem Bir Melek tanıtım EmptyC.tesi Ocak 09, 2010 11:43 am tarafından furkan_105

» ARKADAŞLAR EXTRALOOB DOĞAÇLAMA YARIŞMASINDA BİZDE VARIZ!
Benim Annem Bir Melek tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:39 pm tarafından hacker431907

» Herkez En Sevdiği 5 Slow Şarkıyı Yazsın
Benim Annem Bir Melek tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:32 pm tarafından hacker431907

» 11. sınıf Felsefe Notları 1. bölüm
Benim Annem Bir Melek tanıtım EmptyPaz Kas. 08, 2009 3:22 pm tarafından crazydev

» Silkraod_Pivot_PvP
Benim Annem Bir Melek tanıtım EmptyC.tesi Kas. 07, 2009 1:22 pm tarafından furkan_105

Benim Annem Bir Melek tanıtım

Benim Annem Bir Melek tanıtım Empty Benim Annem Bir Melek tanıtım

Mesaj tarafından crazydev Ptsi Ağus. 31, 2009 12:22 am

Bir gelin-kaynana hikayesi...
Bir aile komedisi...
Hepimizin ki gibi: Benim Annem Bir Melek!!!...

Ev hanımı Anne Neriman(Oya Başar); emekli dolmuş şoförü baba Cahit(Tarık Ünlüoğlu); baba mesleğini devam ettiren ve hala ailesiyle yaşayan büyük çocuk Metin(Şehsuvar Aktaş); karşı dairede oturan küçük oğlan Çetin(Ali Sunal); Çetin’in eşi Ece(Dolunay Soysert); Çetin’in patronu Hayrunisa Hanım (Nilgün Belgün); Metin’in nişanlısı Nalan (Ayçin İnci); Metin’in dolmuş durağının kahyası Bir-İki Sami (Bahtiyar Engin); dolmuş şoförü Artiz (Ufuk Özkan) ile çok eğlenceli bir hayatın penceresi açılıyor...
Cadılığına çok cadı, ama bir o kadar da tatlı bir kaynananın etrafında; kocaman, mutlu ve çok komik bir aile!
crazydev
crazydev
Mareşal
Mareşal

Mesaj Puanı : 114929
Rep Gücü : 98

- Similar topics