Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!

Join the forum, it's quick and easy

Merhaba Misafir Forumumuzdan Faydalanmak için Giriş Yap Veya Üye Ol!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En iyi yollayıcılar
crazydev (216)
Parmaklıklar ardında tanıtım Vote_lcapParmaklıklar ardında tanıtım Voting_barParmaklıklar ardında tanıtım Vote_rcap 
occipital (136)
Parmaklıklar ardında tanıtım Vote_lcapParmaklıklar ardında tanıtım Voting_barParmaklıklar ardında tanıtım Vote_rcap 
furkan_105 (115)
hacker431907 (102)
DarkBlood (17)
Görkem (8)
dursun (3)
kutaygs (2)
Asaß! (1)
caner (1)

En son konular
» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 7
Parmaklıklar ardında tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 8:20 pm tarafından dursun

» Site Hack (hacker431907 farkıyla tam anlatım) DERS 1
Parmaklıklar ardında tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:59 pm tarafından dursun

» N-Stealth Resimli Anlatım (Site Hack Programı)
Parmaklıklar ardında tanıtım EmptyPaz Tem. 13, 2014 7:56 pm tarafından dursun

» Yaptığım Logo Tasarımlarını Beğeniyormusunuz
Parmaklıklar ardında tanıtım EmptyC.tesi Mart 20, 2010 10:23 am tarafından hacker431907

» kopyaforum.tk
Parmaklıklar ardında tanıtım EmptyC.tesi Ocak 09, 2010 11:43 am tarafından furkan_105

» ARKADAŞLAR EXTRALOOB DOĞAÇLAMA YARIŞMASINDA BİZDE VARIZ!
Parmaklıklar ardında tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:39 pm tarafından hacker431907

» Herkez En Sevdiği 5 Slow Şarkıyı Yazsın
Parmaklıklar ardında tanıtım EmptyPerş. Ara. 17, 2009 1:32 pm tarafından hacker431907

» 11. sınıf Felsefe Notları 1. bölüm
Parmaklıklar ardında tanıtım EmptyPaz Kas. 08, 2009 3:22 pm tarafından crazydev

» Silkraod_Pivot_PvP
Parmaklıklar ardında tanıtım EmptyC.tesi Kas. 07, 2009 1:22 pm tarafından furkan_105

Parmaklıklar ardında tanıtım

Parmaklıklar ardında tanıtım Empty Parmaklıklar ardında tanıtım

Mesaj tarafından crazydev Ptsi Ağus. 31, 2009 12:20 am

B2 koğuşundaki kadınlar, en ağır suçlardan hüküm giymiş mahkûmlardır. Kimileri talihsiz, mağdur kadınlar, kimileriyse iflah olmaz suçlulardır. Fakat onlar aynı zamanda, birer eş, birer anne, birer evlattır. Belki de hepsinden önemlisi; Onlar birer kadındır... İçinde bulundukları ortamda, çoğu zaman güçlü mahkûmların kendi koydukları kurallar, hapishane kurallarının önüne geçer. İçeride geçerli olan tek kural vardır: “Güçlü olan ayakta kalır”! Sadist gardiyanların, kin ve güç savaşlarının egemen olduğu, en içgüdüsel duygularla hareket edilen, korkutucu ve huzursuz bir dünyadır onlarınki... Tüm bu şiddet ve yoksunluk içinde, yine de sımsıcak dostlukların, kadın duygularının hâkim olduğu bir “iç dünya” yaratmayı başarabilen, isimsiz kahramanlardır onlar... Başarılı yapımı ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çekecek, adından çok sözettirecek “Parmaklıklar Ardında”, tüm ekranseverleri soluk soluğa izleyecekleri bir serüvene davet ediyor..
crazydev
crazydev
Mareşal
Mareşal

Mesaj Puanı : 114929
Rep Gücü : 98

- Similar topics